Trening

Trening

Din egen treningen er en svært viktig del av behandlingsløpet for å bli smertefri.

Hjemmelekser

Mange av diagnosene knyttet til muskler og ledd, kommer av redusert bevegelighet og anspente eller svake muskler.

Hjemmeleksene du får av meg, kan være å justere litt på hvordan du sitter og beveger deg på jobben og hvordan du bør løfte eller bære. Jeg kan også gi deg, tøyeøvelser, eller konkrete treningsøvelser for å styrke svake muskler.

Rehabilitering

Etter skader og operasjoner får du tilrettelagt treningsprogram og oppfølging.

For å kartlegge situasjonen din, starter vi med en grundig undersøkelse, med ortopediske og idrettsmedisinske tester. Øvelsene du får er tilpasset ditt nivå og resultatene du vil oppnå. Så jobber vi stegvis sammen for å rehabilitere kroppen din.

Mammatrening

Mange opplever komplikasjoner og smerter etter de store forandringene kroppen har vært gjennom i forbindelse med graviditet og fødsel. Mange lurer derfor på hvordan de skal komme i gang med trening og hva de kan forvente av kroppen sin.

For deg som vil komme i gang på en skånsom måte, undersøker jeg magen og funksjonen i musklene.  Du får råd om når du bør starte treningen, hva du bør fokusere på, og hvilke øvelser som passer for deg. Det og trene opp kroppen innenfra og ut – kan forebygge bekken- og ryggplager – noe som er vanlig etter fødsler.

Følg også med på facebook og instagram for info om kommende kurs.

Send meg en epost eller bestill time, hvis du ønsker en time for konsultasjon, ta gjerne med babyen.