Om oss

Om oss

Naprapat Heidi Fintland Skaug

Heidi Fintland Skaug

Mitt mål som naprapat og yogainstruktør er å behandle smerter i muskler og ledd og forhindre at smertene kommer tilbake. Jeg mener nøkkelen til å holde seg smertefri ligger i en funksjonell kropp i bevegelse. Derfor tilbyr jeg også tilpasset treningsveiledning og yogakurs.

Jeg er utdannet naprapat fra Naprapathøyskolen i Stockholm, og har jobbet som behandler i 5 år. Min interesse for kropp og trening startet tidlig, og jeg har vært aktiv håndballspiller siden jeg var barn. For å forstå mer om hvordan kropp og sinn henger sammen, utdannet jeg meg til yogainstruktør i 2015. Jeg har spesialisert meg på behandling av hodepine og bruk av Dry needling. Etter jeg selv ble mamma i 2016 har jeg fokusert mye på behandling under og etter graviditet. Jeg er sertifisert mammamage-trener og har videreutdannelse i behandling av gravide og nybakte mammaer.

Psykolog Anne Henriette Mathisen

Anne Henriette Mathiesen

Jeg er utdannet psykolog ved universitetet i København. Jeg har 10 års erfaring med behandling og psykoterapi. Jeg har videreutdanning innenfor Institutt for Aktiv Psykoterapi. Gjennom dette programmet har jeg videreutviklet mine terapeutiske ferdigheter. Jeg bruker disse ferdighetene over et bredt register av klientgrupper og som et grunnlag for gode samtaler. Målet er å få en forståelse av hvordan du som individ inngår i en relasjonssammenheng med meg som terapeut, men også blant dine venner/familie/kollegaer. Målet mitt er at du som person skal kunne se dine destruktive mønstre, stoppe opp, reflektere over dem og gi det en varig endring. Dette gjelder små som store vansker.